Volg Ons

Verzenden en Afhalen

Verzenden en afhalen

Voor de bezorging van onze producten maken we gebruik van gerenommeerde post- en/of pakketdiensten of we leveren de producten zelf af. De producten worden gratis afgeleverd in Nederland. Voor Belgie, Luxemburg en Duitsland worden de bezorgkosten gedurende het bestelproces weergegeven. Voor eventuele bezorging buiten deze gebieden kunt u het beste even contact met ons opnemen: klik hier.

De producten worden uiteraard voorzien van een deugdelijke verpakking, toch kan het zijn dat er tijdens transport iets is misgegaan, stuur ons dan zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 7 werkdagen een bericht.

 

Zelf afhalen in Rotterdam

De producten kunnen uiteraard ook afgehaald worden in Rotterdam. Zodra de bestelling gereed staat nemen we telefonisch en/of via email contact met u op. De producten kunnen alleen maar op afspraak afgehaald worden.

 

Levertijd

Wij streven er naar al onze producten op voorraad te hebben. Mocht er een artikel onverhoopt niet op vooraad zijn nemen wij telefonisch of per email contact met u op.

Vanwege de werkzaamheden (frezen van de naam) heeft het productieproces enige tijd nodig. We proberen een product binnen 7 werkdagen na ontvangst van de betaling te versturen. Mocht er binnen 30 dagen na betaling nog niet zijn geleverd heeft u het recht de opdracht te annuleren en ontvangt u het betaalde bedrag incl verzendkosten retour.

Planky.nl © 2019